Hol helyezkedsz el a világpolgárskálán?

Tesztünket kitöltve megtudhatod!

Tesztünket kitöltve megtudhatod, hogy hol helyezkedsz el a világpolgárskálán. Ha szeretnél javítani a pontjaidon, ennek egyik legjobb módja, ha jelentkezel amerikai au pairnek! 😉

 

Világpolgárként ismered a téged körülvevő világot mint a tenyeredet, és a helyedet is magabiztosan megtalálod benne. Figyelemben tartod mások látásmódját és bármikor készen állsz a változásra. Folyamatosan globalizálódó jelenünkben kiemelkedő fontos tudás, ha könnyedén tudsz együttműködni és kommunikálni idegen országokból származókkal.

 

Az Amerikában szerzett tapasztalataiknak hála au pairjeink ikonikus világpolgárok. Megismerkednek idegen világlátások elfogadásával, elsajátítják a hatásos kommunikáció csínját-bínját és teszik mindezt egy teljesen új, nemzetközi közegben.

 

Au pairjeink kivétel nélkül gyökeresen megváltoztatják a fogadó család gyermekei és a szűkebb közösség életét ottlétük alatt. A program idejének leteltével pedig hazaviszik tapasztalataikat szülőhazájukba, és ott hintik el tudásuk magvait a helyi közösségben.

 

Az au pairek ízig-vérig világpolgárok. És te?

 

Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd! 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Itt a Cultural Care Au Pair! Hiszünk benne, hogy a kulturális csere jobbá teszi a vilagot - ezért célul tűztük ki, hogy au paireknek segítsünk fantasztikus élményekkel gazdagodni az USA-ban. Amikor éppen nem az au paireknek segítünk, édességet kóstolunk a világ minden tájáról és nagy mennyiségű kávét szürcsölünk.
    A line drawing of a gumball machine

    Készen állsz a kalandra?

    Kezdd el ma a jelentkezésed, es kerülj egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy au pair legyél az USA-ban. Vágj bele életed következő izgalmas fejezetébe!

    Kezdj neki