A Veranda Projekt – találkozások a COVID-19 ideje alatt

Amerikai csapatunk számos fogadó családot és au pairjüket látogatta meg a közelm

A Cultural Care Au Pair csapata bostoni és New York-i fogadó családokat és au pairjeiket látogatott meg a közelmúltban, hogy családi fotókat lőhessen róluk a verandájukon.

 

 

A COVID-19 krízis alatt Amerika-szerte elterjedt Veranda Projekt remek lehetőséget nyújtott a helyi csapatunknak, hogy beköszönjön fogadó családjainkhoz és megtudja, miképp bírkóznak meg au pairjeink a rendkívüli helyzettel.

 

Azt tapasztaltuk, hogy a nehéz körülmények ellenére au pairjeink és fogadó családjaik még szorosabb kötődést alakítottak ki egymás között az elmúlt hónapokban.

 

Sarah brazil au pairtől megtudtuk, hogy: „Nagyon élveztem az elmúlt időszakot, mivel két idősebb gyermekre vigyázok, akik rendes körülmények között napközben az iskolában töltenék a napot. Most azonban lehetőségünk van igazán megismerni egymást! Remek élmény volt végre hosszabb időt eltölteni együtt!”

 

Denisse mexikói au pair meglátása szerint is sokat mélyített a fogadó családjával való kapcsolatán a kijárási korlátozás: „Pont úgy éljük meg a jelenlegi helyzetet, mint minden más család a környéken. Ennek köszönhetően még sokkal inkább úgy érzem, hogy szerves része vagyok a családnak!”

 

Claudia kolumbiai au pair nagy megnyugvásra talált ebben a nehéz helyzetben, melyet így fogalmazott meg: „A fogadó családom nagyon vigyáz rám. Minden este együtt vacsorázunk, és ez idő alatt beszélgetünk, megosztjuk a gondolatainkat. Próbálom az egész helyzet pozitív oldalát előtérbe helyezni, és ennek megfelelően viszonyulni mindenhez.”

 

Minden au pairünk és fogadó családunk bizakodóan osztozott abban a nézetben, hogy a krízishelyzet nehezét már maguk mögött hagyták Amerikában. Vicki családja három au pairt lát vendégül. Meglátása szerint „Egyszer ennek a helyzetnek is vége lesz. Ha normalizálódik a világ, megint arra fókuszálhatunk, ami eddig is a legfontosabb célkitűzésünk volt: hogy globális családokat hozhassunk létre, amire egész életünkben számíthatunk!”

 

Videónkból még többet megtudhatsz a Veranda Project hátteréről és számos au pairünk és fogadó családunk gondolatait is megismerheted!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Itt a Cultural Care Au Pair! Hiszünk benne, hogy a kulturális csere jobbá teszi a vilagot - ezért célul tűztük ki, hogy au paireknek segítsünk fantasztikus élményekkel gazdagodni az USA-ban. Amikor éppen nem az au paireknek segítünk, édességet kóstolunk a világ minden tájáról és nagy mennyiségű kávét szürcsölünk.
    A line drawing of a gumball machine

    Tudd meg, hogy az au pair élet neked való e.

    Látogass el egy ingyenes info meetingre, ahol megtudhatsz mindent a programról.

    Iratkozz fel egy info meetingre