Csevegés nyelvleckékről

Au pairjeink a fogadó családjuk gyermekeivel beszélgetnek saját nyelvükről és ku

Az au pairek számos, rendkívül fontos szerepet töltenek be a rájuk bízott gyermekek életében és fejlődésében. Az egyik legfontosabb ilyen szerep pedig talán a tanári szerep. Az au pairek ugyanis nem csak hazájuk ételeiről, szokásairól, ünnepeiről és nyelvéről tanítanak, hanem az élet nagy igazságait is megismertetik a fiatalokkal. A különbségek elfogadására és értékelésére nevelik a gyerkőcöket, hogy azok nyitottak legyenek a különböző gondolatokra, emberekre és meglátásokra.

 

Leültünk egy kis időre beszélgetni az au pairjeinkkel és a fogadó családok gyermekeivel, hogy közvetlenül tőlük hallhassuk, miket tanulnak az amerikai gyermekek a program ideje alatt. Igazán elbűvölő volt hallgatni, ahogy próbáltak tízig elszámolni egy idegen nyelven, és ahogy lelkesen áradoztak kedvenc külföldi csemegéikről!

 

Hallgasd meg az au pairek néhány történetét, ki tudja, hátha te is tanulsz valami érdekeset!

 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Itt a Cultural Care Au Pair! Hiszünk benne, hogy a kulturális csere jobbá teszi a vilagot - ezért célul tűztük ki, hogy au paireknek segítsünk fantasztikus élményekkel gazdagodni az USA-ban. Amikor éppen nem az au paireknek segítünk, édességet kóstolunk a világ minden tájáról és nagy mennyiségű kávét szürcsölünk.
    A line drawing of a gumball machine

    Quer saber mais?

    Vamos te contar tudo o que você precisa saber sobre começar essa aventura de ser uma au pair nos EUA. Viaje, aprenda e cresça com a Cultural Care!

    Saiba mais