• Au Pair történetek
Megjelent July 5, 2019

Bemutatkozik a Cultural Care új logója!

Ismerkedj meg az új arculat és logó történetével!

Szerző: Cultural Care Au Pair

Izgalmas időket él meg a Cultural Care közössége! Nemcsak a vállalat alapításának 30. évfordulóját ünnepeljük, hanem egyúttal egy teljesen megújult arculattal vágunk bele a cég életének következő fejezetébe is.

 

A bemutatásra kerülő arculat legkülönlegesebb részlete kétségkívül az új logónk lett! Izgatottak vagyunk, mivel ez a logó kiválóan magába foglalja vállalati hitvallásunkat és értékrendünket.

 

Mindemellett persze továbbra is a már megszokott Cultural Care maradunk: a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb au pair vállalata, és továbbra is célunk, hogy globális családok kialakításában segédkezzünk. Ez cégünk mottója, és legnagyobb húzóereje.

 

Célunkként tűztük ki, hogy az új logónk tökéletesen megtestesítse történetünket. És még inkább az au pairjeink és fogadó családjaink történetét.

 

A logónkra nézve azt kérdeztük magunktól: „Mit szeretnénk megváltoztatni? Mit szeretnénk megtartani?” Úgy éreztük, hogy mindenképpen szeretnénk megtartani a logóban található szívet, hiszen ez mára már az identitásunk szimbólumává vált. Jelképezi a szeretetet, törődést és megértést, melyek a programunk alappillérei.

 

Az au pairek és fogadó családok a világ minden tájáról olyan megható történeteket meséltek, hogy úgy döntöttünk, a köztük kialakult különleges kapcsolatot két szívvel örökítjük meg, melyek együttesen alkotnak majd egy egész, összeforró, globális családot.

Bemutatkozik a Cultural Care új logója!

A nagyobb szív a fogadó családokat szimbolizálja, akik otthonukba és családjukba egyaránt örömmel fogadják be a program lelkes fiataljait, míg a kisebbik szív az au paireket testesíti meg, akik izgatottan várják egy új világ megismerését, és hogy egy második család tagjaivá válhassanak.

 

Az igazi csoda azonban akkor történik, amikor ez a két fél összetalálkozik egy harmadik közegben, ami nem más, mint a kulturális csereprogram. Ez egy felejthetetlen élmény, amely életeket változtat meg.

 

Kíváncsi vagy az új logónkra és szeretnél többet megtudni a Cultural Care programról? A részletek megismeréséhez tekintsd meg a fent található videót!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair

Itt a Cultural Care Au Pair! Hiszünk benne, hogy a kulturális csere jobbá teszi a vilagot - ezért célul tűztük ki, hogy au paireknek segítsünk fantasztikus élményekkel gazdagodni az USA-ban. Amikor éppen nem az au paireknek segítünk, édességet kóstolunk a világ minden tájáról és nagy mennyiségű kávét szürcsölünk.

Legolvasottabb

Még több Au Pair történetek