Melyik lenne a KEDVENC államod Amerikában?

Az USA egy óriási ország, megszámlálhatatlan látnivalóval. Mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló államot! Töltsd ki az alábbi kvízt, hogy megtudd, melyik amerikai állam lenne a LEGJOBB au pair helyszín számodra!

 

Amerikai au pairként lehetőséged van a helyiek életét élni a fogadó családod otthonában, miközben jobban megismerheted a közösséget és a környéket. Au pairjeink új barátokat szereznek, egyetemre járnak és alaposan megismerik a környezetüket az Amerikában töltött programjuk ideje alatt.

 

A program meghosszabbításának lehetőségével arra is alkalmad adódik, hogy megismerj egy új államot és fogadó családot!

 

Nem csak a közvetlen környezetedet ismerheted meg au pairként. Amerikai hétvégéidet utazással töltheted, és a program végén egy egész hónap is rendelkezésedre áll, hogy felfedezd az ország szépségeit!

 

Töltsd ki az alábbi párperces kvízt, ez jelentheti a következő nagy kalandod kezdetét!

 

Kezdd el tervezni az álomutazásod!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Itt a Cultural Care Au Pair! Hiszünk benne, hogy a kulturális csere jobbá teszi a vilagot - ezért célul tűztük ki, hogy au paireknek segítsünk fantasztikus élményekkel gazdagodni az USA-ban. Amikor éppen nem az au paireknek segítünk, édességet kóstolunk a világ minden tájáról és nagy mennyiségű kávét szürcsölünk.